Risi
16,800.00LEK 8,390.00LEK
6,780.00LEK 5,390.00LEK
3,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
3,390.00LEK
Transporti

Për posten ju paguani vetëm 400Lek

-60% Qafore - BN3221B-CCH

Qafore - BN3221B-CCH

Vizitorë: 3765 Marka: Art de France
Kodi i produktit: Qafore - BN3221B-CCH
Statusi: Në shitje
0shitje
4,690.01LEK 1,876.00LEK Liruar nga Taksa: 1,876.00LEK
Sasia: Shto në shportë

Vizioni i Cityshop.al ёshtё qё tё jetё njё kompani e shquar nё lёminё e saj, me njё udhёheqje profesionale, bashkёkohore dhe tё jetё lider nё ofrimin e produkteve online nё Kosovё dhe tё gjitha trojet shqiptare. Synimi ynё ёshtё qё tё krijojme nje pozicion udhëheqës në fushën e shitjeve televizive direkte , pёrpikshmёria dhe prosperiteti ynё të reflektohet në kënaqësinë e të gjithë klientёve tonё.

Qёllimi dhe prioriteti ynё ёshtё qё tё zhvillojmё, thellojmё dhe forcojmё raportet me klinetёt dhe partnerёt tonё tё biznesit nё pёrmasa afatgjata. Qendra jonё e thirrjeve pёrbёhet prej njё ekipi tё trajnuar nё mёnyrё profesionale, tё pёrgatitur makimalisht nё fushёn e marketingut, tё cilёt kanё pёr detyrё tё jenё nё gatishmёri tё plotё ndaj kёrkesave tё konsumatorёve tonё tё rregullt dhe atyre tё rinjё, dhe janё tё aftё nё krijimin dhe mbajtjen e marrёdhёnieve tё mira nё mёnyrё qё tё dyja palёt tё ndahen tё kёnaqur.  

BN3221B-CCH Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 28mm.Varësja e qafores ka gjatësi 37+5cm.

Nuk ka komente lidhur me këtë produkt.

Shkruani komentin tuaj

Emri juaj:


Komenti juaj: Shënim: HTML nuk është e përkthyer!

Vlerësimi: Keq           Mirë

Shkruani kodin në kutizën e dhënë më poshtë:Qafore - BN3221B-CCH -60%
BN3221B-CCH Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 28mm...
4,690.01LEK 1,876.00LEK

Liruar nga Taksa: 1,876.00LEK

Qafore - BN5714 -60%
BN5714 Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 12mm.Varës..
3,990.01LEK 1,596.00LEK

Liruar nga Taksa: 1,596.00LEK

Qafore - BN5744-1 -60%
BN5744-1 Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski. Varësja e qafores k..
4,790.01LEK 1,916.00LEK

Liruar nga Taksa: 1,916.00LEK

Qafore - BN126 -60%
BN126 - Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 7mm.V..
1,390.00LEK 556.00LEK

Liruar nga Taksa: 556.00LEK

Shot for Slim -39%
Shot for Slim     Shot for Slim - i bërë nga një koncentrat unik i gjetur..
Çmimi i rregullt Çmimi me CityGold
5,600.00LEK 4480LEK

Liruar nga Taksa: 3,390.00LEK
249 Komente

2 Shot for Slim -52%
Shot for Slim     Shot for Slim - i bërë nga një koncentrat unik i gjetur..
11,200.01LEK 5,390.00LEK

Liruar nga Taksa: 5,390.00LEK
5 Komente

Korset - LB6622 Risi -50%
Përshkrimi: ​Korset me material të shpuar që lejon qarkullimin e ajrit. I shkëlqyer për trupa me bu..
4,064.00LEK 2,032.00LEK

Liruar nga Taksa: 2,032.00LEK

  Renuee       Produkti Renuee mënjanon shenjat..
Çmimi i rregullt Çmimi me CityGold
3,890.01LEK 3112.00LEK

Liruar nga Taksa: 3,890.01LEK
4 Komente

  Renuee     Produkti Renuee mënjanon shenjat e tendosu..
7,780.02LEK

Liruar nga Taksa: 7,780.02LEK
4 Komente