Pastro
Kërko sipas çmimit
Kategoritë
Sasia
Tag

Art de France

Trego:
Renditur sipas:
Ora - C691L -60%
C691L -  Orë e larë në flakë rodiumi , me rripa lëkure të zinj dhe e dekoruar me elemente ..
4,390.01LEK 1,756.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,756.00LEK

Ora - C827-BK1 -60%
C827-BK1 - Orë e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej ..
3,890.01LEK 1,556.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,556.00LEK

Ora - CR7627-WH -60%
CR7627-WH Orë e larë në flakë rodiumi, me rripa silikoni dhe e dekoruar me elemente të Swarovsk..
3,990.01LEK 1,596.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,596.00LEK

Ora - CSL037R-WH -60%
CSL037R-WH Orë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi p..
3,890.01LEK 1,556.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,556.00LEK

Qafore - BN126 -60%
BN126 - Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 7mm.V..
1,390.00LEK 556.00LEK
Liruar nga Taksa: 556.00LEK

Qafore - BN3221B-CCH -60%
BN3221B-CCH Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 28mm...
4,690.01LEK 1,876.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,876.00LEK

Qafore - BN5714 -60%
BN5714 Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 12mm.Varës..
3,990.01LEK 1,596.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,596.00LEK

Qafore - BN5744-1 -60%
BN5744-1 Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski. Varësja e qafores k..
4,790.01LEK 1,916.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,916.00LEK

Unaza - R2470 -60%
R2470 - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
4,790.01LEK 1,916.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,916.00LEK

Unaza - R258A -60%
R258A - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
4,190.01LEK 1,676.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,676.00LEK