Gjitha kategoritë
Oferta Speciale
6,780.00LEK 5,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
11,200.01LEK 5,390.00LEK
Bazuar në 5 rishikime.
16,800.00LEK 8,390.00LEK
Transporti

Për posten ju paguani vetëm 400Lek

Pastro
Kërko sipas çmimit
Sasia
Madhësia
Ngjyra

Korsete

Korsete
Trego:
Klasifikoni sipas:
Korset - LB4643 Risi -50%
Përshkrimi: ​Korset i përshtatshëm për burra dhe gra. Falë 8 burimeve mbështetëse siguron përputhje..
6,986.00LEK 3,493.00LEK
Liruar nga Taksa: 3,493.00LEK
Korset - LB6419 Risi -50%
Përshkrimi: ​Korset për bust i përbërë nga rrjetë e fortë elastike. Me mbërthesë të dyfishtë përpar..
3,906.00LEK 1,953.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,953.00LEK
Korset - LB6622 Risi -50%
Përshkrimi: ​Korset me material të shpuar që lejon qarkullimin e ajrit. I shkëlqyer për trupa me bu..
4,064.00LEK 2,032.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,032.00LEK
Korseti - LB4738 Risi -50%
Përshkrimi: ​Korseti Nude lejon qarkullimin e ajrit. Është i rehatshëm dhe shumë efektiv. Shum..
4,606.00LEK 2,303.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,303.00LEK