Gjitha kategoritë
Oferta Speciale
6,780.00LEK 5,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
11,200.01LEK 5,390.00LEK
Bazuar në 5 rishikime.
16,800.00LEK 8,390.00LEK
Transporti

Për posten ju paguani vetëm 400Lek

Pastro
Kërko sipas çmimit
Kategoritë
Sasia

Sete

Sete
Trego:
Klasifikoni sipas:
Set - FVRS012 -50%
Set varëse, vathë dhe unazë të larë në flakë Platinium me gurë Kristali, guri kryesor ngjyrë e kaltë..
5,040.00LEK 2,520.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,520.00LEK
Set - FVRS051 -50%
Set varëse, vathë dhe unazë të larë në flakë Platinium me gurë Kristali, guri kryesor ngjyrë vjollcë..
4,620.00LEK 2,310.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,310.00LEK
Set - S014-C -50%
Set varëse dhe unazë me dizajn unik të larë në flakë ari të bardhë 18K, të dekoruar me elemente Rhin..
3,220.00LEK 1,610.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,610.00LEK
Set - S015-C -50%
Set varëse dhe unazë me dizajn unik të larë në flake ari të bardhe 18K. Stili: ROMANTIK ..
3,080.00LEK 1,540.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,540.00LEK
Set - S017-C -50%
Set varëse dhe vathë me dizajn unik të larë në flakë ari të bardhë 18K, të dekoruar me elemente Rhin..
3,500.00LEK 1,750.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,750.00LEK
Set - S050 -50%
Set argjendi varëse dhe vathë të dekoruar me elemente Rhinestone ngjyre rozë. Stili:KALSIK ..
2,660.00LEK 1,330.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,330.00LEK
Set - S227 -50%
Set varëse, byzylyk dhe vathe të larë flakë Platinuim 18K, të dekoruar me element Rhinestone. Stili:..
4,900.00LEK 2,450.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,450.00LEK
Set - S395-B -50%
Set Unaze+ Vathë të larë në flakë ari 18K, të dekoruar me elemente Rhinestone. Stili:MODERN ..
3,500.00LEK 1,750.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,750.00LEK
Set - S407 -50%
Set varëse dhe byzylyk të larë në flakë ari 18K. Dizajn dhe stili: KLASIK ..
4,620.00LEK 2,310.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,310.00LEK
Set - S718-B -50%
Set varëse dhe unazë argjendi dekoruar me gurë Kristali. Broshi I varëses ka madhësi 2.5x3cm kombinu..
2,380.00LEK 1,190.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,190.00LEK
Set - S719-B -50%
Set argjendi varëse dhe vathë i dekoruar me gurë Kristali. Broshi i varëses ka madhësi 2.5x3cm kombi..
2,940.00LEK 1,470.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,470.00LEK
Set - S740 Risi -50%
Set argjendi varëse dhe unazë në formë zemre argjendi i dekoruar me gurë Kristali. Broshi i varëses ..
2,800.00LEK 1,400.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,400.00LEK