Gjitha kategoritë
Oferta Speciale
6,780.00LEK 5,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
11,200.01LEK 5,390.00LEK
Bazuar në 5 rishikime.
16,800.00LEK 8,390.00LEK
Transporti

Për posten ju paguani vetëm 400Lek

Pastro
Kërko sipas çmimit
Kategoritë
Sasia
Kërko sipas brendit

Art De France

Art De France
Trego:
Klasifikoni sipas:
Byzylyk - BRA4324A -60%
BRA4324A - Byzylyk i larë në flakë rodiumi dhe i dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2..
2,690.01LEK 1,076.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,076.00LEK
Byzylyk - BRA5-908 -60%
BRA5-908 - Byzylyk i larë në flakë rodiumi dhe i dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2..
5,590.01LEK 2,236.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,236.00LEK
Qafore - BN126 -60%
BN126 - Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 7mm.V..
1,390.00LEK 556.00LEK
Liruar nga Taksa: 556.00LEK
Qafore - BN3221B-CCH -60%
BN3221B-CCH Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 28mm...
4,690.01LEK 1,876.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,876.00LEK
Qafore - BN5714 -60%
BN5714 Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 12mm.Varës..
3,990.01LEK 1,596.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,596.00LEK
Qafore - BN5744-1 -60%
BN5744-1 Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski. Varësja e qafores k..
4,790.01LEK 1,916.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,916.00LEK
Unaza - R2470 -60%
R2470 - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
4,790.01LEK 1,916.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,916.00LEK
Unaza - R258A -60%
R258A - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
4,190.01LEK 1,676.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,676.00LEK
Unaza - R3463A -60%
R3463A - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi p..
2,990.01LEK 1,196.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,196.00LEK
R4247 - Unazë e larë në flakë të arit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2..
4,790.01LEK
Liruar nga Taksa: 4,790.01LEK
Unaza - R4705A1 -60%
R4705A1 - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi ..
3,990.01LEK 1,596.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,596.00LEK
Vathë - GE111006 -60%
GE111006 - Vathë të larë në ari dhe të dekoruar me elemente të&nb..
1,990.01LEK 796.00LEK
Liruar nga Taksa: 796.00LEK
Vathë - GE3674 -60%
GE3674 - Vathë të larë në flakë rodiumi dhe të dekoruar ..
2,890.01LEK 1,156.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,156.00LEK
Vathë - GE762 -60%
GE762 - Vathë të larë në flakë ari dhe të emaluar me el..
2,890.01LEK 1,156.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,156.00LEK
Vathë - GE8721-BU -60%
GE8721-BU - Vathë të larë në flakë ari dhe të dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 38x2..
3,390.01LEK 1,356.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,356.00LEK