Gjitha kategoritë
Oferta Speciale
6,780.00LEK 5,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
11,200.01LEK 5,390.00LEK
Bazuar në 5 rishikime.
16,800.00LEK 8,390.00LEK
Transporti

Për posten ju paguani vetëm 400Lek

Pastro
Kërko sipas çmimit
Kategoritë
Sasia

Varëse

Varëse
Trego:
Klasifikoni sipas:
Varëse - FVRN009 -50%
Varëse e larë në flakë Platinium, e dekoruar me gurë Zirkoni. Broshi I varëses me dizajn të veçantë ..
2,940.00LEK 1,470.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,470.00LEK
Varëse - FVRN016 -50%
Varëse e larë në flakë Platinium, e dekoruar me gurë Zirkoni. Broshi I varëses në formë pikë loti ka..
3,360.00LEK 1,680.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,680.00LEK
Varëse - FVRN017 -50%
Varëse e larë në flakë Platinium, e dekoruar me gurë Zirkoni. Broshi I varëses në formë zemre ka mad..
2,926.00LEK 1,463.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,463.00LEK
Varëse - FVRN020 -50%
Varëse e larë në flakë Platinium, e dekoruar me gurë Zirkoni. Broshi I varëses në formë zemre ka mad..
3,080.00LEK 1,540.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,540.00LEK
Varëse - M002 -50%
Varëse e larë në flakë ari të kuq 18K, e dekoruar me elemente Rhinestone. Me materiale antialergjike..
4,340.00LEK 2,170.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,170.00LEK
Varëse - MCM014 -50%
Varëse me dizajn modern e larë në flakë ari 18K. E dekoruar me elemente Rhinostone. Me materiale ant..
3,500.00LEK 1,750.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,750.00LEK
Varëse - MCM016 -50%
Varëse me dizajn unik e larë në flakë ari 18K e dekoruar me elemente Rhinostone. Me materiale antial..
3,500.00LEK 1,750.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,750.00LEK
Varëse - MCM018 -50%
Varëse me dizajn unik e dekoruar me elemente Rhinostone. Me materiale antialergjike. Stili:TRENDI ..
3,500.00LEK 1,750.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,750.00LEK
Varëse - MCN031 -50%
Varëse e veçantë e dekoruar me elemente Rhinostone dhe pjesët metalike të lara në flakë ari 18K. Me ..
3,220.00LEK 1,610.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,610.00LEK
Varëse - MCN040 -50%
Varëse e veçantë e dekoruar me elemente Rhinostone dhe pjesët metalike të lara në flakë ari 18K. Me ..
3,220.00LEK 1,610.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,610.00LEK
Varëse - MCN044-A -50%
Varëse e veçantë e dekoruar me elemente Rhinostone dhe pjesët metalike të lara në flakë ari 18K. Me ..
3,220.00LEK 1,610.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,610.00LEK
Varëse - MCN045-A -50%
Varëse me dizajn të veçantë e larë në flakë ari 18K e dekoruar me elemente Rhinostone. Me materiale ..
3,080.00LEK 1,540.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,540.00LEK
Varëse - MCN050 -50%
Varëse me dizajn të veçantë e larë në flakë ari 18K e dekoruar me elemente Rhinostone. Me materiale ..
3,080.00LEK 1,540.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,540.00LEK
Varëse - MCN051 -50%
Varëse me dizajn unik dhe moderne e larë në flakë ari 18K dhe dekoruar me elemente Rhinostone. Me ma..
3,220.00LEK 1,610.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,610.00LEK
Varëse - MCN057 -50%
Varëse me dizajn unik e larë në flakë ari 18K dhe dekoruar me elemente Rhinostone. Me materiale anti..
2,940.00LEK 1,470.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,470.00LEK