Gjitha kategoritë
Oferta Speciale
6,780.00LEK 5,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
11,200.01LEK 5,390.00LEK
Bazuar në 5 rishikime.
16,800.00LEK 8,390.00LEK
Transporti

Për posten ju paguani vetëm 400Lek

Pastro
Kërko sipas çmimit
Kategoritë
Sasia
Kërko sipas brendit
Tag

Kategoritë

Kategoritë
Trego:
Klasifikoni sipas:
Byzylyk - BRA4324A -60%
BRA4324A - Byzylyk i larë në flakë rodiumi dhe i dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2..
2,690.01LEK 1,076.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,076.00LEK
Byzylyk - BRA5-908 -60%
BRA5-908 - Byzylyk i larë në flakë rodiumi dhe i dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2..
5,590.01LEK 2,236.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,236.00LEK
Ora - C691L -60%
C691L -  Orë e larë në flakë rodiumi , me rripa lëkure të zinj dhe e dekoruar me elemente ..
4,390.01LEK 1,756.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,756.00LEK
Ora - C827-BK1 -60%
C827-BK1 - Orë e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej ..
3,890.01LEK 1,556.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,556.00LEK
Ora - CR7627-WH -60%
CR7627-WH Orë e larë në flakë rodiumi, me rripa silikoni dhe e dekoruar me elemente të Swarovsk..
3,990.01LEK 1,596.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,596.00LEK
Qafore - BN3221B-CCH -60%
BN3221B-CCH Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 28mm...
4,690.01LEK 1,876.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,876.00LEK
Qafore - BN5744-1 -60%
BN5744-1 Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski. Varësja e qafores k..
4,790.01LEK 1,916.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,916.00LEK
Shot for Slim -39%
Shot for Slim     Shot for Slim - i bërë nga një koncentrat unik i gjetur..
5,600.00LEK 3,390.00LEK
Liruar nga Taksa: 3,390.00LEK
Bazuar në 249 rishikime.
Unaza - R2470 -60%
R2470 - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
4,790.01LEK 1,916.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,916.00LEK
Unaza - R258A -60%
R258A - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi pr..
4,190.01LEK 1,676.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,676.00LEK
Unaza - R3463A -60%
R3463A - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi p..
2,990.01LEK 1,196.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,196.00LEK
R4247 - Unazë e larë në flakë të arit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2..
4,790.01LEK
Liruar nga Taksa: 4,790.01LEK
  Renuee       Produkti Renuee mënjanon shenjat..
Çmimi i rregullt Çmimi me CityGold
3,890.01LEK 3112.00LEK
Liruar nga Taksa: 3,890.01LEK
Bazuar në 4 rishikime.