Rreth nesh

Cityshop.al ёshtё themeluar qё nga vitin 2011.

Oferta Speciale
6,780.00LEK 5,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
11,200.01LEK 5,390.00LEK
Bazuar në 5 rishikime.
16,800.00LEK 8,390.00LEK

Transporti

Paguani vetёm 400Lek

Kthimet

Plotëso formularin

Blerje e sigurtë

Transport i sigurtë deri në adresën tuaj

Shitje nga TV

Prezentimi i produkteve direkt në TV

Artikujt e ngjashëm
Shit blej
Shit blej
03/03/2015 0

Regjistro biznesin
Regjistro biznesin
03/03/2015 0

Kërko punë
Kërko punë
03/03/2015 0

Citysale
Citysale
03/03/2015 0

Infosite
Infosite
03/03/2015 0

Komente

Blog

Shit blej

Shit blej

admin 03/03/2015 0
Shitblej është faqja më e re në Kosovë që ju sjell interaktivitet për të gjetur atë që kërkoni apo për të shitur gjërat tuaja apo të biznesit tuaj. E menduar si ide kohë më parë, finalizim i saj u bë qysh në vitin 2014 dhe tani vjen tek ju për t’ju lehtësuar gjetjen apo shitjen e gjërave të ndryshme...
Lexo më shumë
Regjistro biznesin

Regjistro biznesin

admin 03/03/2015 0
Duke njohur nga afër rëndësinë që ka reklamimi i imazhit të bizneseve dhe reklamimi online i cili çdo ditë e më shumë është në rritje, portal Infosite ka për qëllim ti kontribuoj promovimit të biznesit tuaj në mënyrën më të lehtë dhe më të shpejtë. Infosite mëton të jetë dritarja ku biznesi juaj do...
Lexo më shumë
Kërko punë

Kërko punë

admin 03/03/2015 0
Puna.infosite.al është portal pune online, informues dhe këshillues i cili ka për qëllim të ju ndihmoj të gjithë juve që jeni në kërkimin e punës adekuate për ju dhe të ndihmoj kompanitë për të gjetur punëtorët adekuatë. Misioni ynë është rezultimi i suksesshëm në ofrimin e kandidatëve cilësorë për...
Lexo më shumë
Citysale

Citysale

admin 03/03/2015 0
Citysale është platformë e shpërndarjes së ofertave lokale dhe rajonale në qytete dhe zona të ndryshme të Kosovës, Shqipërisë dhe shumë shpejtë të Maqedonisë. Në rolin e ndërmjetësit, Citysale shet Kuponë për shërbimet e bashkëpunëtorëve për një çmim me zbritje të veçantë, kohë të kufizuar dhe kufiz...
Lexo më shumë
Infosite

Infosite

admin 03/03/2015 0
Infosite është portal informativ dhe është dritarja ku ju do të keni mundësi të njiheni me informacione të fushave të ndryshme. A jeni duke kërkuar diçka apo dëshironi që të shisni diçka? Jeni duke kërkuar punë apo jeni duke hapur vende punë? Dëshironi ta regjistroni biznesin tuaj dhe ta promovoni ...
Lexo më shumë