Info rreth dërgesës


Cityshop realizon dërgimin e porosive në të gjithë Shqipërinë.

 

Pasi të bëni porosinë me ndonjërën nga mënyrat e porosisë, ju do të pranoni produktin në adresën tuaj për 24 deri në 72 orë, pas porosisë.

Transporti dhe dorëzimi i porosisë bëhet nga posta private e Cityshop.

Pasi ju të pranoni në adresën tuaj produktin e porositur në Cityshop, pagesën e produktit dhe shërbimin postar e bëni me para në dorë (Cash) tek posta private e Cityshop

Për më shumë informata rreth mënyrave të porosisë, klikoni këtu.