CityGold

City Gold

 

 

Duke qenë lider nё ofrimin e produkteve online,

Cityshop sërish ka vendosur të ju befasoj.

Për të gjithë klientët që tashmë kanë CityGold, ju ofrojmë zbritje prej 10% në të gjitha produktet e Cityshop.

Vetëm me CityGold zgjedhni produktin tuaj të preferuar dhe blijeni me një çmim më të ulët.

Për të gjithë ju që ende nuk jeni pajisur me

CityGold, këtë mund ta bëni për vetëm 2990 LEK dhe kështu ju do të kurseni me ne dhe do të përfitoni shumë privilegje si:

 

-Bleni më shumë se një produkt dhe fito falas shërbimin postar

 -Zgjidh produktin tënd të preferuar dhe bleje më lirë

-Privilegje rreth njoftimit për arritjen e produkteve të reja

-Oferta me përparësi për produktet ekskluzive

-Dhurata të ndryshme për festa

-Përdorim i kartelës me të njëjtat privilegje edhe nga anëtarët e familjes tuaj.

 

 

Duke marrë CityGOLD ju bëheni antarë të Cityshop dhe anëtarësimi juaj në kompaninë tonë na bënë të jemi më afër jush përmes punës tonë të pandalshme.

Bleni duke kursyer vetëm me CityGOLD!

     Kartela CityGold vlen 12 muaj.