Gjitha kategoritë
Oferta Speciale
6,780.00LEK 5,390.00LEK
6,980.00LEK 5,390.00LEK
11,200.01LEK 5,390.00LEK
Bazuar në 5 rishikime.
16,800.00LEK 8,390.00LEK
Transporti

Për posten ju paguani vetëm 400Lek

Pastro
Kërko sipas çmimit
Kategoritë
Sasia

Aksesorë

Aksesorë
Trego:
Klasifikoni sipas:
Byzylyk - B126 -50%
Byzylyk UNISEX I dekoruar me elemente Rhinestone ngjyre kafe. Stili: BOHEMIAN ..
2,800.00LEK 1,400.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,400.00LEK
Byzylyk - MCB010-B -50%
Byzylyk me materiale antialergjike. Pjesët metalike të lara në flake ari 18K dhe I dekoruar me eleme..
2,800.00LEK 1,400.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,400.00LEK
Byzylyk - MCB012 -50%
Byzylyk me dizajn unik I dekoruar me elemente Rhinestone. Pjesët metalike të lara në flakë ari 18K. ..
2,800.00LEK 1,400.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,400.00LEK
Byzylyk - MCB013 -50%
Byzylyk me dizajn unik me materiale antialergjike, pjesët metalike të lara në flakë ari 18K. St..
2,940.00LEK 1,470.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,470.00LEK
Byzylyk - MCB022-A -50%
Byzylyk modern me materiale antialergjike, pjesët metalike të lara në flakë ari 18K. Stili: TRENDI ..
2,940.00LEK 1,470.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,470.00LEK
Byzylyk - MCB023 -50%
Byzylyk modern me materiale antialergjike, pjesët metalike të lara në flakë ari 18K. Stili: TRE..
2,800.00LEK 1,400.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,400.00LEK
Byzylyk - MCB031 -50%
Byzylyk modern  me materiale antialergjike, pjesët metalike të lara në flakë ari 18K,dhe me gur..
2,940.00LEK 1,470.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,470.00LEK
Byzylyk - Z004 -50%
Byzylyk i larë në flakë ari të verdhe 18K. Me material antialergjik. Stili: TRENDI ..
3,640.00LEK 1,820.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,820.00LEK
Byzylyk - Z069 -50%
Byzylyk i larë në flakë ari 18K i dekoruar me elemente të Rhinestone. Me material antialergjik. Stil..
3,220.00LEK 1,610.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,610.00LEK
Set - FVRS012 -50%
Set varëse, vathë dhe unazë të larë në flakë Platinium me gurë Kristali, guri kryesor ngjyrë e kaltë..
5,040.00LEK 2,520.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,520.00LEK
Set - FVRS051 -50%
Set varëse, vathë dhe unazë të larë në flakë Platinium me gurë Kristali, guri kryesor ngjyrë vjollcë..
4,620.00LEK 2,310.00LEK
Liruar nga Taksa: 2,310.00LEK
Set - S014-C -50%
Set varëse dhe unazë me dizajn unik të larë në flakë ari të bardhë 18K, të dekoruar me elemente Rhin..
3,220.00LEK 1,610.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,610.00LEK
Set - S015-C -50%
Set varëse dhe unazë me dizajn unik të larë në flake ari të bardhe 18K. Stili: ROMANTIK ..
3,080.00LEK 1,540.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,540.00LEK
Set - S017-C -50%
Set varëse dhe vathë me dizajn unik të larë në flakë ari të bardhë 18K, të dekoruar me elemente Rhin..
3,500.00LEK 1,750.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,750.00LEK
Set - S050 -50%
Set argjendi varëse dhe vathë të dekoruar me elemente Rhinestone ngjyre rozë. Stili:KALSIK ..
2,660.00LEK 1,330.00LEK
Liruar nga Taksa: 1,330.00LEK