Your shopping cart is empty!
Albanian English German
Welcome login or create an account.
Specials
2 Antiac Activ Gel Serum
6,980.01LEK 5,930.00LEK
2 Antiac Activ Liquid Spray
7,980.02LEK 6,780.01LEK
2 Antiac Daily Face Wash
7,780.01LEK 6,600.01LEK
2 Antiac Daily Face Wipes
7,380.01LEK 6,270.01LEK
2 Dermonu
7,980.01LEK 6,800.01LEK
Based on 4 reviews.
2 Renuue
7,780.02LEK 6,600.01LEK
Based on 4 reviews.
2 Salcura Dermaspray Gentle
7,980.01LEK 6,780.01LEK
2 Salcura Dermaspray Intensive
7,980.01LEK 6,780.01LEK
Based on 1 reviews.
2 Salcura Zeoderma
7,980.01LEK 6,780.01LEK
2 Shot for Slim
11,200.01LEK 9,500.01LEK
Based on 5 reviews.
Pearl
Pearl     Pearl Sistemi Revolucionar për heqjen e qimeve për tridhjetë d..
13,850.01LEK
text_tax 13,850.01LEK
Unaza - R3463A
R3463A - Unazë e larë në flakë të rodiumit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi p..
2,990.01LEK
text_tax 2,990.01LEK
Qafore - BN3221B-CCH
BN3221B-CCH Qafore e larë në flakë ari dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 28mm...
4,690.01LEK
text_tax 4,690.01LEK
Qafore - BN5744-1
BN5744-1 Qafore e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski. Varësja e qafores k..
4,790.01LEK
text_tax 4,790.01LEK
Ora - C827-BK1
C827-BK1 - Orë e larë në flakë rodiumi dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej ..
3,890.01LEK
text_tax 3,890.01LEK
Ora -  C843B
C843B - Orë e larë në flakë të arit dhe e dekoruar me elemente të Swarovski në madhësi prej 2mm..
3,990.01LEK
text_tax 3,990.01LEK
Ora - CR7627-WH
CR7627-WH Orë e larë në flakë rodiumi, me rripa silikoni dhe e dekoruar me elemente të Swarovsk..
3,990.01LEK
text_tax 3,990.01LEK
Vathë - GE111006
GE111006 - Vathë të larë në ari dhe të dekoruar me elemente të&nb..
1,990.01LEK
text_tax 1,990.01LEK
Vathë - GE4015
GE4015 - Vathë të larë në ari dhe të dekoruar me elemen..
2,690.01LEK
text_tax 2,690.01LEK
Top & Up
    Top & Up     Produkti TOP&UP rrit gjoksin për n..
4,500.01LEK
text_tax 4,500.01LEK
Antiac Activ Gel Serum
    Antiac Activ Gel Serum!     Formulё me forcё maksimale pёr sh..
3,490.01LEK
text_tax 3,490.01LEK
Antiac Activ Liquid Spray
    Antiac – Activ Liquid Spray!     Nё mёnyrё efektive tejkalon ..
3,990.01LEK
text_tax 3,990.01LEK
Based on 3 reviews.
Antiac Daily Face Wash
    Antiac Daily Face Wash!     Pёr mirёmbajtje efektive tё lёkur..
3,890.01LEK
text_tax 3,890.01LEK
Antiac Daily Face Wipes
    Antiac Daily Face Wipes!     Salcura Antiac Daily Face Wipes ..
3,690.01LEK
text_tax 3,690.01LEK
Salcura Dermaspray Gentle
    Salcura Dermaspray Gentle!     Salcura DermaSpray Gentle ..
3,990.01LEK
text_tax 3,990.01LEK
Based on 4 reviews.
Salcura Dermaspray Intensive
    Salcura Dermaspray Intensive !   Salcura DermaSpray Intensive ka rep..
3,990.01LEK
text_tax 3,990.01LEK
Based on 7 reviews.
Salcura Zeoderma
    Salcura Zeoderma!   Salcura Zeoderma ka reputacion të dëshmuar..
3,990.01LEK
text_tax 3,990.01LEK
Based on 2 reviews.
Dermonu
    Dermonu     Dermonu krema regjeneruese është tretman..
3,990.01LEK
text_tax 3,990.01LEK
Based on 91 reviews.
Renuee
    Renuee!   Renuee will help you, because it is the only product ..
3,890.01LEK
text_tax 3,890.01LEK
Based on 4 reviews.
ROX - Flawless Eyes
    ROX - Flawless Eyes !   Tërheqësi i syve brenda 1 minuti   ..
5,790.01LEK
text_tax 5,790.01LEK
Based on 3 reviews.
Featured
Shot for Slim
Çmimi i rregullt Çmimi me CityGold
5,600.01LEK 4590.00 LEK
Based on 249 reviews.
Top & Up
   
4,500.01LEK
          
Dermonu
   
3,990.01LEK
          
Based on 91 reviews.